programma donderdag 10 augustus 2017

 

14.00 tot 15.30 uur:   Springkussenfestijn
en gratis suikerspin in de Festivaltent. Deze activiteit wordt gesponsord door Kidsjumping.

15.30 tot 17.00 uur: Schatgraverij voor de jeugdschatgraven klein

Op het strand bij de festivaltent . We gaan met z’n allen op zoek naar de schat(kistjes) die verborgen zijn in het zand. Deze activiteit wordt gesponsord door Kidsjumping.
Diegene die de diamant wint heeft recht op een dag een springkussen voor de deur!

 

20.00 – 00.00 uur      Blues & Rock Night

 

Voor het eerst is er de Katwijkse Blues en Rock Night met de winnares van de Dutch Blues Award, AJ Plug uit Katwijk in de hoofdrol. Na het uitbrengen van haar nieuwe cd in oktober vorig jaar heeft de bekendheid van AJ Plug een enorme boost gekregen. Zo is zij regelmatig op radio en tv te zien en te horen en aanwezig op de nationale Blues podia. Tijdens het Noordzee Zomerfestival krijgt op donderdag 10 augustus AJ een avondvullend podium in haar woonplaats.

Met:


Ralph de Jongh

Ooit werd hij ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Ralph de Jongh. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen.

AJ Plug en Friends

De winnares van de Dutch Blues Award voor beste blueszangeres van Nederland, AJ Plug. Deze Katwijkse zangeres is regelmatig op TV te zien en gaat een grote carrière tegemoet samen met Johan Derksen. AJ Plug krijgt een bijzonder Katwijks podium tijdens het Noordzee Zomerfestival.