programma zaterdag 3 augustus 2019

11.00 – 16.00 uur               Beach Korfbal toernooi (Madjoe Beachkorfbaltoernooi 2019)

Korfballen op strand is heel anders dan op een hardere reguliere ondergrond. Het zand is mul en dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in één vak, met vier tegen vier. Een team bestaat binnen de lijnen uit vier spelers, te weten twee mannen en twee vrouwen. Er mag onbeperkt en dus ook tijdens het spelen gewisseld worden. Een team bestaat uit maximaal tien spelers.  Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie. Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het ook om gezelligheid.Je kan je voor het toernooi inschrijven in één van de volgende Categorien à € 10,- per team: C-aspiranten, B-aspiranten, A-junioren, Senioren & Recreanten, tevens aangeven of er meegegeten wordt, met het juiste aantal personen. Iedereen mag mee doen!

Houd jij deze datum vrij in je agenda en je conditie hiervoor op peil, schrijf je dan in met je team via beachkorfbal@kvmadjoe.nl

 

14.00 – 16.00 uur              Kinder Circus voor de tent

11.00 – 16.00 uur            Straatmuziek, workshops, food en drinks @ het Zomerplein (in de festival tent)

Workshop schilderen door Speels Pallet, diverse kraampjes en foodtrucks. Straatmuzikanten zijn overal op het sfeervolle plein te vinden met optredens van: ACE, Charles Barry en Finnles Fish.

 

20.00 – 00.00 uur            Full House on the beach
Dance party avond. Dance zoals het moet zijn met optredens van bekende DJ’s.

Met topact Vato Gonzalez en MC Tjen gehost door Mystica.

Altijd weer lekker: de sappige dirty house-sandwich van dj Vato Gonzalez. De dikste deephouse, future house, uk bass en uk garage met een dirty touch, uiteraard met vaste hand geserveerd door de langharige meesterselector zelf. Natuurlijk komt hij niet alleen: MC Tjen, Mystica en Dynamite zijn ook van de partij.