Programma vrijdag 2 augustus 2019

14.00 – 16.00  Clinic Golfsurfen
sJL632591Voor de jeugd van 12 – 16 jaar. In samenwerking met Brunotti Surfschool Katwijk.
Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! Er wordt gestart met de basistechnieken op het strand, waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken. Maximale deelname is 40 kinderen, dus wees er op tijd bij.

 

 

20.00 – 00.00 Hollandse avond. Spectaculaire opening met Tribute band H6

De Ultieme André Hazes show
Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes.
Voor de overige Hollandse muziek zorgt de bekende Katwijkse DJ Arie van Rooijen.

Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.